02.03.2021

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, Kozluk Tepecik'te yapımı tamamlanma aşamasına gelen İho hafızlık Yatılı Kur'an Kursu inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, Kozluk Tepecik'te yapımı tamamlanma aşamasına gelen İho hafızlık Yatılı Kur'an kursu inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Batman Kozluk'ta beş katlı iki blok halinde inşa edilen kursta, okulla beraber hafızlık eğitimi verilecek.

Milli Eğitim ile beraber yürütülecek olan projede, öğrenciler yatılı kalacak ve hem okulu hem hafızlıklarını ikmal edecekler. Özel idare ve hayırseverlerin desteğiyle bugünkü duruma geldiğini ve böyle bir eğitim yuvasının Kozluk ilçemiz için önemli olduğunu vurgulayan İl Müftümüz Erhan; “Geleceğin neslini yetiştirmede yeni bir adım mesabesinde olan bu Hafızlık İHO Yatılı Kur'an Kursunun önemli bir boşluğu doldurarak hizmet ihtiyacını karşılayacağını, bu kursun oluşumunda büyük emeği olan başta sayın valimiz Hulusi Şahin olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini” ifade ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.