28.02.2021

Batman İl Müftümüz Turgut ERHAN Sason İlçesinde inşaat halinde olan Camileri yerinde inceledi.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sason  İlçe Müftülüğüne gelen Erhan, Sason İlçesine  yeni atanan İlçe Müftüsü İbrahim YAMAN’ı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Akabinde İl Müftü yardımcısı ve Sason ilçe Müftüsü ile beraber ilçe Kaymakamı Samet Serin'i makaminda ziyaret etti.

İl Müftümüz Turgut Erhan Sason Kaymakamını Samet SERİN’i ziyaretinde Sason İlçesinde yapılması planlanan Merkez Camii projesi hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Sason Kaymakamı SERİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve Türkiye’nin geleceği için iyi yetişmiş, milli ve manevi değerlerine sahip sağlam nesiller yetiştirme konusunda müftülüklere büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

İl Müftümüz Erhan Sasonda yapılması planlanan Merkez Camii proje alanını ve yapımı devam eden Selahaddin Eyyübi ve Mescidi Aksa Cami’lerini yerinde ziyaret edip incelemelerde bulunarak ilçe müftüsünden gelinen aşamayla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Müftüsü İbrahim Yaman, İl Müftümüz Turgut ERHAN'a teşekkür etti.İl Müftümüz Turgut Erhan, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak,  yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an Kurslarına rehberlik etmek,verimliliği artırmak ve eğitim-öğretim faaliyetlerini bizzat yerinde görmek amacıyla ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.