22.09.2020

Batman İl Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursu öğreticilerine Covid-19’la mücadele kapsamında ele alınacak tedbirler online olarak anlatıldı.

Batman İl Müftülüğümüz, Kur’an Kursu öğreticilerini koronavirüs salgınına karşı uygulanacak tedbirler konusunda bilgilendirmek amacıyla “Covid-19 Salgın Hastalığından korunma” konulu online seminer düzenledi.

Batman il Müftülüğümüz tarafından düzenlenen seminerde, Kur’an kursu öğreticilerine, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Covid-19 ve alınacak tedbirler noktasında bilgi verildi.

Seminerde online olarak sunum yapan İl Sağlık Müdürlüğü personeli Dr. Orhan Ayman "Covid-19 salgın hastalığı, virüsten korunma yolları ve virüse karşı mücadelede Kur’an kurslarında alınacak tedbirler" konusunda bilgilendirmede bulundu.

İl Sağlık Müdürlüğü personeli Dr. Orhan Ayman‘ın    bilgilendirmesi sonrasında İl Müftü yardımcımız H. Esra Özdemir tarafından ’2020-2021 Kur’an Kursları uygulama esasları’’ konulu online seminer düzenlendi.