09.09.2020

Batman Valimiz Hulusi Şahin İl Müftümüz Turgut Erhan’la Beraber Gültepe Selahaddin-i Eyyubi Camii’nde İncelemelerde Bulundu.

Batman Valimiz Hulusi Şahin beraberinde İl Müftümüz Turgut ERHAN Bey’le Gültepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Selahaddin-i Eyyubi Camii inşaatını yerinde inceledi.

Yaklaşık bir yıl önce temeli atılan ve yapımı devam eden ve yaklaşık 4 dönüm üzerine yapılan 3500 kişinin namaz kılabileceği caminin yüzde 90'lık bölümü tamamlanmış durumda.

Batman Valimiz, İl Müftümüz ve dernek yönetiminin de hazır bulunduğu Selahaddin-i Eyyubi Camii'nde kadın ve erkekler için taziye evi ve Kur'an Kursu bulunuyor.