03.09.2020

Batman İl Müftümüz Turgut ERHAN örgün eğitimle beraber 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerin velileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Turgut ERHAN, Batman İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile örgün eğitimleriyle beraber 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunda açılan hafızlık sınıflarında hafızlık eğitimi alan öğrencilerin velileriyle buluştu, sorunları dinledi ve istişarelerde bulundu.

15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İl Müftümüz Turgut ERHAN veli istişare toplantısı sonrasında durum değerlendirmesi yaptı. Öğretmenlerden öğrencilerin durumlarıyla ilgili bilgi alan İl Müftümüz öğrencilerle sohbet edip, onlarda tek tek ilgilendi ve başarılar diledi.