04.08.2020

Batman Müftülüğümüzce 6533 aileye Kurban eti dağıtıldı

Batman Merkezde 490, ilçelerinde 490 olmak üzere toplam 980 Kurban vekaleti alarak TDV aracılığıyla Batman'da kurulan kesim merkezinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarina uygun bir şekilde kurbanları kestiklerini belirten Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, kurban etlerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından aldıkları liste doğrultusunda Din görevlilerimiz ve gönüllerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Erhan, bayramın birinci gününden itibaren Din görevlileri ve gönüllülerimizin desteğiyle kurban kesip dağıtmaya başladıklarını, üçüncü gün itibariyle kesilen Kurbanların tamamının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıp tamamlandığını ifade ederek, gerek vekalet verenler gerekse de kesim ve dağıtımda emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum, Allah kabul etsin, Allah razı olsun şeklinde konuştu.
#KurbanınıpaylaşKardeşinleyakınlaş #DiyanetVakfıBatmanŞubesi
#TurgutErhan #DiyanetTV #DiyanetHaber