27.07.2020

Batman İl Müftülüğümüz Hafızlık Takip komisyonu tarafından örgün eğitimle beraber Fatma Zehra İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık eğitimi alan öğrenciler sınava tabi tutuldu.

Batman İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile örgün eğitimleriyle beraber Fatma Zehra İmam Hatip Ortaokulunda açılan hafızlık sınıflarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler Batman İl Müftülüğümüz Hafızlık takip komisyonu tarafından sınava tabi tutuldu.

'Hafızlık Takip Sınavı'nın yapıldığı Fatma Zehra İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İl Müftümü Turgut ERHAN hafızlık takip komisyonuyla beraber öğrencileri dinledi, durum değerlendirmesi yaptı. Öğretmenlerden öğrencilerin durumlarıyla ilgili bilgi alıp Sınav sonrası sınıfları ziyaret eden İl Müftümüz öğrencilerle sohbet edip, onlarda tek tek ilgilendi ve  kendilerine başarılar diledi.