23.07.2020

Batman İl Müftülüğümüzce 2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Batman İl Müftülüğümüz, “Türkiye Diyanet Vakfı 2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve İstişare Toplantısı" İl Müftümüz Turgut ERHAN başkanlığında yapıldı.

Korona virüs tedbirlerine riayet edilerek İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Kurban Kesim ve dağıtım organizasyonunda görevli İmam Hatiplerin katıldığı toplantıda konuşan İl Müftümüz Turgut ERHAN, Türkiye Diyanet Vakfınca yürütülen vekâlet yoluyla kurban organizasyonun önemini dile getirerek gerekli hassasiyet ve ilginin gösterilmesini istedi.

İl Müftümüz Erhan yaptığı konuşmada, “Kurban ibadetinin çok önemli olduğunu, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yapılan vekâlet ile kurban organizasyonun bir iyilik ve paylaşma hareketi olduğunu, bu Küresel iyiliği Din görevlilerimiz öncülüğünde hakkıyla yerine getirmemiz gerektiğini ifade etti”

Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu hakkında bilgiler paylaşan İl Müftümüz ERHAN,  TDV’nin vekaletle kurban organizasyonuna destek vermek isteyenlerin Türkiye Diyanet Vakfı Batman şubesini arayarak yada www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online olarak bağış yapabileceklerini ifade ederek, vekalet ile kurban kesmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmalarını istedi.