11.02.2020

Batman İl Müftülüğünden çocuklara yönelik "Tohumdan Fidana" projesi

"Tohumdan Fidana projesi "kapsamında İmam hatipler, kuran kursu öğreticileri, çocuklarla, gençlerle öğrencilerle biraraya gelip onlarla çeşitli konularda dersler yapıp, ayda bir gün de etkinlikler yapmaktadırlar.

Bu etkinliklerin ilki, bir aylık dersler sonrasında Çocuklara film izletilerek gerçekleştirildi.

Kültür merkezi konferans salonunda bir konuşma yapan İl Müftüsü Turgut ERHAN, Proje kapsamında hocalarının verdiği derslerden istifade edilmesi gerektiğini ifade eden ERHAN ; sizler bizlerin ümidi ve geleceğisiniz. Sizlerin maddi ve manevi bilgi donanımıyla iyi yetişmesi istikbalimizin parlak olması demektir. Sizlerin enerjisi ile büyüklerin tecrübesi biraraya gelince aşılmaz bir kale oluruz. Çok çalışacağız, gayret edeceğiz, huzurun mutluluğun, sevginin hakim olduğu bir dünyayı sizler kuracaksınız." şeklinde konuştu.

400 kişinin katıldığı Film izleme etkinliği gerçekleştirildi.

Batman İl Müftülüğü "Tohumdan Fidana" projesi kapsamında her ay farklı türde etkinliklerine devam edecek