29.01.2020

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Batman Müftülüğümüz tarafından düzenlenen ‘Sabah Namazı Buluşması’ etkinliğine katılan çocuklar, depremzedeler için dua etti.. Dondurucu soğuğa rağmen gece ayazında çok sayıda çocuk ta babaları ile birlikte sabah namazı kılmak ve depremzedelere dua etmek için camiye akın etti.İl Müftümüz namazın ardından çocuklarla uzun süre sohbet ederek teşekkür etti. İl Müftümüz, “Günün en karanlık anında, aydınlığın müjdecisi Sabah Namazında, başta Elâzığ ve Malatya depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimiz, vatanımız, memleketimiz için dua etmeye camiye koşan çocuklarımızı görünce, geleceğe ümitle bakışımız tekrar yeşeriyor. Bu sabah dualarımız başta Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimiz ve vatanımız, memleketimiz içindi. Başta Elâzığ’daki kardeşlerimiz olmak üzere depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim tüm afetlerden vatanımızı, milletimizi tüm insanlığı muhafaza eylesin” dedi.

Sabah namazı buluşması katılımcılara verilen çorba ikramı ile son buldu.