03.05.2024

Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Müftü Yardımcısı Mehmet Nedim Yılmaz ile birlikte Gercüş ilçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Gercüş İlçe Müftülüğüne ziyarette bulunan Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İlçe Müftüsü Muhammed Faruk Akbaş ve din görevlileri tarafından karşılandı.

Ashabı Suffe Cami Külliyesinde Gercüş Müftülüğüne bağlı Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileriyle biraraya gelen Batman İl Müftüsü Durmuş, Din görevlileriyle tanışma toplantısı gerçekleştirip çeşitli temaslarda bulundu.

Hizmetlerinden dolayı Gercüş İlçe Müftülüğü personellerine teşekkür eden Müftü Durmuş, İlçe Müftüsünden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Program sonunda farklı alanlarda başarı gösteren Din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerine İl Müftüsü Ahmet Durmuş ve Müftü Yardımcısı Mehmet Nedim Yılmaz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program sonrası İl Müftüsü tarafından Ashabı Suffe Külliye Camii'nde öğle namazı kıldırıldı.