06.02.2024

Batman İl Müftülüğü tarafından "6 Şubat Depremi Anma ve Gençler Sabah Namazında buluşuyor" programı düzenlendi

Batman İl Müftülüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 İlimizi etkileyen depremde Rahmet-i Rahman'a kavuşan vatandaşlarımızın ruhlarına ithafen İl Müftülüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 6 Şubat 2024 tarihinde Batman Merkez Yıldız Camiinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Programı" gerçekleştirildi.Yıldız Camii’nde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okundu, toplu olarak sabah namazı kılınıp, tesbîhat ve sohbet sonrası Depremde hayatını kaybeden Deprem Şehitleri için dua edilerek ikramda bulunuldu.

Bu vesileyle 6 Şubat'ta yaşanan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.