16.01.2023

Okçu Ailesi Tarafından Yapılacak Kur’an Kursu Eğitim Binası Protokolü İmzalandı

İlimiz merkez Tilmerç Mahallesinde Hayırsever Sadık Okçu tarafından Valiliğimizin tahsis ettiği arsa üzerine Kasım Okçu adına yapılacak, 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği “6 Derslikli Kur’an Kursu Eğitim Binası” için Valiliğimiz ve Miraç-Yol Altyapı A.Ş arasında protokol imzalandı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine; Valimiz Ekrem Canalp, İl Müftüsü Nihat Kök ve Miraç-Yol Altyapı A.Ş Vekili Selman Okçu katıldı.

İlimiz merkez Tilmerç Mahallesinde Hayırsever Sadık Okçu tarafından Valiliğimizin tahsis ettiği arsa üzerine Kasım Okçu adına yapılacak, 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği “6 Derslikli Kur’an Kursu Eğitim Binası” için Valiliğimiz ve Miraç-Yol Altyapı A.Ş arasında protokol imzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine; Valimiz Ekrem Canalp, İl Müftüsü Nihat Kök ve Miraç-Yol Altyapı A.Ş Vekili Selman Okçu katıldı.