07.06.2021

Batman Müftülüğü Vefa Sosyal Destek grubunda görevli Din görevlilerine İl Müftümüz Turgut Erhan tarafından plaket verildi.

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, korona virüsle mücadele kapsamında Batman Valiliği bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grubu'nda aktif olarak yer alan din görevlilerimize plaket takdim etti.

Tüm dünyada etkili olan korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın talimatı üzerine tüm İl ve İlçelerde Din görevlileri, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için mesai mefhumu gözetmeksizin seferber olmuştu.

Bu doğrultuda Batman Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan din görevlilerimize, İl Müftümüz Turgut Erhan tarafından plaket takdim edildi.

İl Müftümüz Erhan; “Din görevlisi dünyanın gidişatından kendini sorumlu gören ve bu doğrultuda çalışan, mihrapta namazımızı emanet ettiğimiz, kürsüde öğütlerini dinlediğimiz kimselerdir. Din görevlileri, mutlu günlerimizde mutluluğumuza destek olan, üzgün günlerimizde de üzüntülerimize ortak olan, çıkmaza düştüğümüzde bize yol gösteren gönül dostlarımızdır.

İnsanlığın maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek için her zaman fedakâr olan din görevlilerimiz ülkemizin içinde bulunduğu zorlu pandemi sürecinde de tereddüt etmeden milletimizin hizmetine koşarak örnekliğini bir kez daha göstermiştir.

Tüm Din görevlilerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.