20.07.2022

YAPIMI TAMAMLANAN YOLÜSTÜ CAMİİNİN AÇILIŞ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

Yolüstü Köyünde hayırseverler ve köylüler tarafından yapımı üstlenilen ve içinde kadın-erkek mescidi, 4-6 yaş kreş, kütüphane, okuma salonu, bay-bayan abdesthane ve morg bölümün de bulunduğu üç katlı yapının açılış töreni Sayın Kaymakamımız Murat METE, İl Müftümüz, Caminin yapımında emeği geçen Zeytinburnu Belediye Başkanı ile Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Program Aşr-ı şerif ile başlayıp Yolüstü Köyü İmam Hatibi Çetin KARAKAYA hocamızın açılış konuşması ile devam etti. İl Müftümüz Nihat KÖK tarafından açılış duası yapılmasının ardından İlçe Kaymakamımız Murat METE, konuşma yaptı. Konuşmasında caminin yapımında maddi ve manevi desteği olan vatandaşlarımıza teşekkür ederek bu hizmetin ilçemize hayırlı olması temennilerinde bulundu. Açılışın ardından ikindi namazı yapılan camide kılınarak caminin taziye evinde verilen yemeğe iştirak edildi.

Programa Kaymakamımız Sayın Murat METE, İl Müftümüz Nihat KÖK, İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Sn. Ömer ARISOY, Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi YAVUZ, Yücebağ Belde Belediye Başkanı Abdullah BİL, Meclis üyeleri, Kurum Amirleri ve Vatandaşlar Katıldı.