15.07.2022

15 Temmuz Şehit ve Gazilerimiz için İlçe Müftülüğümüze bağlı bütün Camilerimizde Mevlid-i şerif okundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Merkez Camiinde Cuma namazına müteakip şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okundu.

Program; İlçe Müftümüz İbrahim YAMAN’ın okuduğu Aşr-ı şerif ile başlayıp Sason ilçe müftülüğü ilahi ekibi tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve İlahiler ile devam etti.

Okunan Aşr-ı şerif, Mevlid-i şerif ve hatimlerin dualarını İlçe Müftümüz İbrahim YAMAN hocamız yaptı.

Program ikramlarla son buldu.

Programa; Kaymakam Sayın Murat METE, İlçe Belediye başkanı Mehmet Şafi YAVUZ İlçe Jandarma Komutanı Murat MADENÜS, İlçe Emniyet Amiri Muhammed Ali AYDEMİR, İlçe Müftüsü İbrahim YAMAN ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Veysel YAŞAR Ve İlçe protokol üyeleri katıldı.