23.06.2022

Sason İlçe Müftülüğünce "Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları" kapsamında Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Seminerde "Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları" çerçevesinde yaz Kur'an kurslarına kayıtların nasıl yapılacağı, eğitim öğretimde ne gibi program ve materyallerden istifade edilebileceği, sınıf yönetimi, ergenlerde sosyal medya bağımlılığı, din eğitiminde eğitici oyunlar ve drama gibi konular ele alındı.

Batman Yaz Kuran Kursları Koordinatörü Abdulkerim EMİNEL konuşmacı olarak katıldı.