05.05.2022

İki kardeş, kumbaralarında biriktirdikleri parayı, ilçemizde yapımı devam eden Mescid-i Aksa Camisi'ne bağışladılar.

Camii inşaatının yapımına destek vermek amacıyla Ahsen Eslem ve Amine Duru ŞAHİN kardeşler, kumbaralarında biriktirdikleri paraları babalarıyla birlikte cami imam hatibi Hamza ÖZER’e teslim ederek bağışladılar.

ÖZER, "Bugün Camimizin inşaatına gelen Ahsen Eslem ve Amine Duru ŞAHİN kardeşlerimiz, babalarıyla beraber kumbaralarında kendi harçlıklarıyla topladıkları paraları yapımı devam eden cami inşaatına bağışladılar. Küçük yavrularımıza takdire şayan hareketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Küçükler ama koskoca yürekleri var onların. Onları böylesine yetiştiren ailelerine de çok teşekkür ediyorum." dedi.