08.04.2024

Beklenen Sensin, Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin

Beklenen Sensin !

Kozluk İlçe Müftülüğü Olarak Zekât, Fitre ve Sadakalarınızı İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Ulaştırmak İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz.

Vaizlerimiz, zekât koordinatörümüz ile birlikte esnaf ve iş adamlarını ziyaret ederek ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmak üzere zekât, fitre ve bağış konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Zekât ve bağışların Kozluk İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmak üzere topladıklarını belirten hocalarımız, makbuz karşılığında gönül rahatlığıyla verilen emanetleri gerçek sahiplerine ulaştıracaklarını ifade ettiler.

Bu vesileyle zekât, fitre veya bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız, Kozluk İlçe Müftülüğümüz ile irtibat kurmaları önemle rica olunur.

Yüce Allah, rızası doğrultusunda yapılan bütün yardımları mukabili cennet olacak şekilde kabul buyursun.