08.03.2024

Spor Kompleksin Açılışı Gerçekleştirildi.

Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR, spor kompleksin açılışını gerçekleştirerek bir dizi incelemelerde bulundu. Sayın Kaymakamımıza İlçe Müftümüz Mehmet Şirin AYRAL da eşlik ettiler. İlçe Müftümüz, spor salonunun açılması vesilesiyle açılış duasını gerçekleştirerek salon sahibi için hayır dileklerinde bulundular.

İlçe Müftümüz, daha sonra Seyit Camiine geçerek camiye gelen vatandaşlarımıza vaazda bulundular.

İlçe Müftümüz vaazında, 'Ramazan orucu İslam'ın 5 esasından biridir. Bu ayda tutulan oruç, buluğ çağına ermiş her müslümana farzdır. Allah'ın emirlerine itaat ederek ancak kendimizi Allah'ın azabından koruyabiliriz'. İfadelerini kullandılar. Sayın AYRAL, daha sonra; dilimizle kalbimizle ve tüm bedenimizle kendimizi ramazan ayına hazır hale getirelim, birlik ve beraberlik içinde bütün küskünlükleri ortadan kaldırıp yapmış olduğumuz bütün hatalardan tövbe-i istiğfarda bulunalım inşallah'. İfadelerini kullanarak tüm İslâm âlemi için dua ettiler.

İlçe Müftümüz, daha sonra Vaizlerimiz ve gençlik koordinatörü ile birlikte hastaneye geçerek hasta ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Müftümüz, hastalarımız için Allah'tan şifa dileyerek ailelerimize sabır teskininde bulundular.