12.03.2024

Okul Ziyaretlerine Devam Ediyoruz

Kozluk İlçe Müftülüğü olarak 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi' ve 'Okul ziyaretleri' kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyoruz.

Okul ziyaretleri kapsamında Okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek gençliğin milli ve manevi değerlerinin yanında çevre bilincinin oluşturulması, değerlerine bağlı bireylerin yetiştirilmesi gibi çeşitli konularda istişarelerde bulunduk.

Müftülük ekibi Hocalarımız Sınıflarda: Bu ayın konusu olan 'SABIR' konusunda öğrencilerimizi bilgilendirip öğrencilere Diyanet Gençlik dergilerini dağıtarak öğrenciler ile hoş vakit geçirdiler.

Bu vesileyle bizi hoş karşılayıp ince nezaketlerinden dolayı okul yöneticileri öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.