03.12.2023

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli kardeşlerimiz ziyaret edildi.

Engelli kardeşlerimiz için düzenlenen ziyarette İlçe Müftümüze, Vaizlerimiz, Gençlik ve Engelli Koordinatörlerimiz eşlik ettiler.

İlçe Müftümüz Mehmet Şirin AYRAL, Yaşam Boyu Engelliler Derneği Başkanı Sayın Hasan ÇELİK ile görüşüp engelli kardeşlerimizin sorun ve ihtiyaçlarını dinledikten sonra, "engelin aslında hiçbir şeye engel olmadığını, umutsuzluğa düşmememiz gerektiğini ve her zaman gücümüz nisbetinde çalışıp uğraşmamız gerektiğini" dile getirdiler.

Sayın AYRAL, konuşmasnın sonunda "Gönül rahatsız olur, gözlerimiz, gözyaşı döker fakat Allah'ın takdirine de her zaman rıza göstermemiz ve sabretmemiz gerektiğini" dile getirerek kardeşlerimizin dünya engelliler günlerini kutladılar

Son olarak çeşitli ikramlar ve hatıra fotoğrafları ile program sona erdi.