Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kozluk İlçe Müftülüğü olarak 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi' ve 'Okul ziyaretleri' kapsamında ilçemizdeki okul ziyaretlerine devam ediyoruz.
Detay

Kozluk İlçe Müftülüğü ekibi hocalarımız tarafından hastane ziyareti gerçekleştirildi. Müftülük ekibi hocalarımız müsait olan hastalar ile görüşerek, hastalara moral ve motivasyonunun yanında manevi destekte bulundular.
Detay

Müftülüğümüz Vaizi sayın Muhammed AY Gençlik Koordinatörü Abdulhakim ERDAŞ koordinesinde, Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesinde, 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi kapsamında bu ayın konusu olan "Sabır" Konulu Konferans Verildi.
Detay

İmam Hatipten Anlamlı Davranış Kozluk İmam Hatip Ortaokulu, düzenlemiş oldukları kermes gelirinin tamamını Türkiye Diyanet Vakfımıza bağışlayarak anlamlı bir davranışta bulundular.