17.11.2023

2023 KASIM AYI AYLIK MUTAD TOPLANTISI, HASANKEYF UYGULAMA OTELİNDE YAPILDI.

Hasankeyf uygulama otelinde yapılan kahvaltı sonrasında gerçekleşen toplantıda, İlçe Müftümüz Zeyneddin SAĞLAM, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Batman Valiliğinin göndermiş olduğu yazıların müftülük personeline duyurulması ve din görevlilerinin görevlerini icra ederken karşılaştığı sorunlar ile ilçenin dini ve manevi hayatına yönelik konularının tartışılıp, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda Kaymakam İMRAK, Din Görevlilerinin  toplumda önemli görevler üstlendiğini ve bu görevlerinin ifasında Kaymakamlık olarak gerekli desteğin her zaman sağlanacağını dile getirdi.

Toplantı, İlçe Müftüsü Zeyneddin SAĞLAM'ın toplantıya katılan personellerimize teşrifleri için teşekkür konuşması sonrasında sona erdi.