04.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFATSI PROGRAMI

Hasankeyf İlçe Müftülüğü tarafından 2023 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Merkez Selahaddin Eyyubi Camii’nde program düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan program, öğle namazının kılınmasının ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Zeyneddin SAĞLAM programa katılanlara teşekkürler ederek haftamızın ve programın hayırlara vesile olmasını diledi. Daha sonra Doç.Dr. Bedri ASLAN hocanın ‘Peygamber, İman ve İstikamet’ konulu sohbetiyle devam etti. Programın sonunda Midyat ilçe Müftüsü Ergün BULUNMAZ hocanın duasıyla sona erdi. Programa katılan tüm vatandaşlarımıza ikram takdim edilmiştir.

Merkez Selahaddin Eyyübi Camii’nde düzenlenen programa sayın Kaymakamımız Mehmet Ali IRMAK, İlçe Kurum Amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.