04.06.2018

İlimizde Ramazan Buluşmaları Programları Yoğun Geçti

Diyanet İşleri Başkanlığınca oluşturulan irşat ekipleri, Ramazan Buluşmaları kapsamında İlimizdeydi.

İrşat Ekibi olarak İlimize gelen Diyanet İşleri Başkanlık vaizi Ali MELEK ve İzmir Tire Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan BOZKURT, İl Müftümüz Turgut ERHAN’ın riyasetinde İlimizde programlanan etkinliklerde toplumun her kesimi ile bir araya geldiler.

İlimize gelen irşat ekibi, Müftülüğümüz bünyesinde Hafızlık yapan öğrencilerle iftar programı, Teravih vaazları, Medrese talebeleri ile sohbet programları, Radyo Sohbet Programları, Cuma vaaz programları, STK temsilcileri ile sohbet programları gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen etkinlikler hakkında değerlendirme yapan İl Müftümüz Turgut ERHAN;

“Ramazan ayında vatandaşlarımıza sunulan din hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği artırmak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye çalışmak, din görevlilerinin motivasyonunu artırmaya yönelik Diyanet İşleri Başkanlığımızca organize edilen Ramazan Buluşmaları kapsamında Müftülüğümüzce planlanan bir dizi ziyaret, sohbet ve etkinlikler gerçekleştirdik. Vatandaşlarla, öğrencilerle, gençlerle, din görevlileri ile bir araya gelerek hemhal olduk. Karşılıklı fikir alış-verişinde bulunduk. Bu etkinliklerin bizlere de onlara da katkı sağladığı kanaatindeyiz. Bu etkinliklerde bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.