26.04.2018

Değerler Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı

Okullarda öğrenci ve velilerine yönelik Müftülüğümüzce yürütülen Değer Eğitimi çalışmalarında görev alan personelimizle gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısına Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KAPUKAYA, Kurul Uzmanı Mehmet Fatih İLDEŞ, İl Müftümüz Turgut ERHAN katıldı.

İl Müftümüz Turgut ERHAN, Müftülüğümüzce gerçekleştirilen Manevi Değerler Eğitimi programları hakkında bilgi verdiği konuşmasında “Topluma doğru ve sahih dini bilgi aktarmanın sadece cami ve kuran kurslarında olmadığını, yarının geleceği çocuklara ve onları yetiştiren velilerine ulaşmak adına okullarda, yurtlarda ve sivil toplum kuruluşlarında din hizmeti sunma noktasında görev alan personelimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Toplantı, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KAPUKAYA, Kurul Uzmanı Mehmet Fatih İLDEŞ’in din istismarının arkasına gizlenen terör örgütü FETÖ, dehşete dayalı bir din istismarı olan DEAŞ ile mücadelede “Kur’an ve Sünnete dayalı Sahih Dini Bilgi”nin önemine değinen sunumlarının ardından soru cevap bölümü ile tamamlandı.