26.04.2018

Üniversite Öğrencilerine “Kur’an ve Sünnete Dayalı Sahih Dini Bilgi” Önemi Anlatıldı

Müftülüğümüzce din istismarı il mücadele çerçevesinde KYK seyid Bilal Erkek yurdunda öğrencilere yönelik “Kur’an ve Sünnete Dayalı Sahih Dini Bilgi” konulu program gerçekleştirdik.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KAPUKAYA, Kurul Uzmanı Mehmet Fatih İLDEŞ, İl Müftümüz Turgut ERHAN, KYKY Seyid Bilal Erkek Yurdu Müdürü Alaattin ONUR ve yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Konferans, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet KAPUKAYA ve Kurul Uzmanı Mehmet Fatih İLDEŞ’in din istismarının arkasına gizlenen terör örgütü FETÖ, dehşete dayalı bir din istismarı olan DEAŞ ile mücadelede “Kur’an ve Sünnete dayalı Sahih Dini Bilgi”nin önemine değinen sunumları ile tamamlandı.