05.02.2020

“Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” Projesiyle Camiler çocuklarla çiçek açtı.

“Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi Batman’da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Yarıyıl tatili boyunca çocuklarını camiye getiren veliler projeye katkı sunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilere yönelik camiye gitme ve namaz kılma alışkanlığı kazandırılması amacıyla ara tatilde “Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi başlatılmıştı.

18.01.2020 - 01.02.2020 tarihleri arasında gerçekleşen proje kapsamında Batman Müftülüğüne bağlı camilerde yüzlerce öğrenci 15 gün boyunca camilere akın etti

Bu proje kapsamında İmam Hatip ve Müezzinlerimiz, camiye devam eden çocuklara yönelik düzenlediği farklı etkinliklerle çocukları bir yandan eğlendirirken, diğer yandan ibadet etme alışkanlığını kazandırmış oldu.

‘’Camiye Koşuyorum Namazla buluşuyorum’’ projesi kapanış programında Cami görevlilerimiz tarafından ara tatil boyunca düzenli olarak camiye gelen çocuklara çeşitli hediyeler verildi.