22.10.2018

İl Müftümüz ERHAN, Yeniden Yapılacak Olan Yıldız Cami İnşaatında İncelemelerde Bulundu

İl Müftümüz Turgut ERHAN, Kapasitesi ile İbadet ihtiyacına cevap veremeyecek duruma gelen ve yıkılıp yerine 3050 m2 üzerine 1600 kişinin rahatlıkla ibadet edebileceği, müştemilatında Erkek ve Bayan Kuran Kursu, Kütüphane, Gençlik Merkezi ve Taziye evi bulunan Yıldız cami inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat hakkında Cami dernek başkanından bilgi alan İl Müftümüz ERHAN, "Yeniden yapılacak olan Yıldız Cami inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yıldız Camii inşası bitip ibadete açıldığında Diyarbakır Caddesi kenarında yıldız gibi parlayarak hem çehresini değiştirecek hem de büyük bir ihtiyacı giderecek. Batmanlı hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun." dedi.