01.11.2019

3. BATMAN KİTAP FUARINA KATILIM SAĞLADIK

Gercüş İlçe Müftülüğü olarak  19-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. BATMAN Kitap Fuarına Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarımızla  katılım sağladık. Merkez Hicret Kur’an Kursu Öğreticisi Gülden ARSLAN fuara katılımı sonrasında  ‘’19-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. BATMAN Kitap Fuarına Gercüş Merkez ve Yolağzı Bayan ve 4-6 yas Kuran Kurslarında eğitim gören öğrencilerimizle Kaymakamlık ve Belediyemizin destekleriyle katılmış bulunmaktayız. Bu vesile ile ailenin mimarı olan bayanlarımız, aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımız kitap dünyasına yolculuk yapmış fuarı gezerek kitaplarla tanışmıştır. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan basta İlçe Kaymakamımız Sayın Mevlüt ŞEKERCİ beyefendiye, kitap çeki ve ulaşım noktasında imkanlarını hizmetimize sunan Gercüş Belediye başkanımız Sayın Gündüz GÜNAYDIN a ve desteklerinden dolayı İlçe Müftülüğümüze sonsuz teşekkür ederiz’’diye ifade etti. Mescid-i Aksa Kur’an Kursu öğreticisi Feyza Nur GÜNEŞ ise  ‘’En büyük servetimiz olan kitaplarla yakından ilgilenmemiz, hayatımızın her alanında ve her yaşında kendimizi geliştirmemiz gerektiğini anlatan bu faaliyette bizden her türlü maddi ve manevi imkanlarını esirgemeyen başta Gercüş Belediye Başkanımız Gündüz GÜNAYDIN’a ve Sayın Kaymakamımız Mevlüt ŞEKERCİ Beyefendiye teşekkürlerimizi sunar katkılarından dolayı İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederiz’’ diye ifade etti.