23.10.2019

Sabah Namazı Buluşmaları

Sabah Namazı Buluşması etkinliği bu hafta 22.10.2019  Salı günü Merkez Hicret Camiinde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile devam etti. Duygu dolu anların yaşandığı programda Hicret Camii İmam-Hatibi Mehmet Mahsum ERSÖZ,  sabah namazı buluşmaları son günlerde özelikle gençlerin yoğun katılımı olduğuna ifade ederek, “Bugün yine sabah namazı buluşmalarında gençlerimizle ve büyüklerimizle beraber olduk. Hamdolsun manevi bir ziyafetti, kalplerimiz Allah’ın zikriyle coştu. Umut ediyoruz ki Allah, içimizdeki her türlü kirli duyguyu ve rızasına uygun olmayan her türlü hareketi içimizden çekip çıkarsın ve kalplerimizi birbirine bağlasın. Kalpten kalbe köprülerin oluşması için Allah bu sabah namazı buluşmalarını vesile kılsın.” dedi. Etkinlik poğaça ve çay ikramı ile son buldu.