01.02.2018

Batman’da Eller Mehmetçik İçin Duaya Kalktı

İlimizdeki tüm camilerde Türkiye’nin terör örgütü PKK/PYD’nin Afrin’deki unsurlarına yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı dolayısıyla Mehmetçik için fetih süresi okunarak dualar edildi.

İl Müftülüğümüz, Sefer bizden zafer Allah’tandır şiarıyla; Vatanımızı, milletimizi tehdit eden terör örgütlerine karşı, Afrin Operasyonu başlatan ordumuzun zaferle çıkması için Şevket Başak camiinde Sabah Namazı Buluşması, Üniversite Camiinde öğrenci, Öğretim görevlisi ve Üniversite Çalışanları, Kudret Camiinde vatandaşın yoğun katılımlarıyla Fetih süresinin okunduğu ve hep beraber duaların edildiği programlar gerçekleştirdi.

Programlarda konuşan İl Müftümüz Turgut ERHAN, “Birlik beraberlik içerisinde olursak Allah'ın izniyle aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Milletçe yüreklerimiz bir atarsa hiçbir hainin, hiçbir teröristin, hiçbir düşmanın silahı zarar veremez. Şehitlik, gazilik bizim için en büyük mertebedir.

Allah’tan, Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı harekâtın hayırla sonlanmasını, ordumuza muvaffakiyetler nasip etmesini, Şanlı ordumuza nusreti ve kudreti ile yardım etmesini niyaz ediyorum.” Dedi.