09.05.2017

Vaiz Meryem DİLMAÇ HZ. PEYGAMBER'i ANLATTI

İl Müftülüğümüzün Kutlu Doğum Haftası çalışmaları kapsamında müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizlerinden Meryem DİLMAÇ tarafından ilimiz Beşiri ilçesinde "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" temalı konferans verildi.

Beşiri Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda bayanlara hitaben il vaizimiz DİLMAÇ, Müminin güvenilen ve güven veren insan olduğu, yaşadığımız yerde insanlara nasıl güven verebiliriz? Yaşadığımız yerleri nasıl güven toplumuna dönüştürebiliriz? Sorularını Kuran ve sünnetten örnekler vererek anlattı.

Güven toplumuna zarar veren hususlara da değinen İl Vaizimiz, kendi iç dünyamızda imanla birlikte emanı sağlamamız gerektiği, kendi aramızda eman ve güven sorunun yaşanmaması için büyük bir çaba içinde olmamız gerektiğine vurgu yaptı.