20.04.2017

UMRECİLER BATMAN’DAN DİREK MEDİNE’YE UÇTU

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Umre Organizasyonu çerçevesinde umreye gidecek olan vatandaşlar, kutsal topraklara, Batman’dan direk Medine havalananına yapılan törenle uğurlandı.
İl Müftümüz Turgut ERHAN yaptığı konuşmada çevremizin, etrafımızın emin ve eman yurdu olabilmesi için dualar etmenizi istirham ediyoruz dedi.
Sason İlçe Müftüsü Abdulhalik OCAKHANOĞLU’ nun başkanlık edeceği 24. tur Umre kafilesi, Batman Hava Yolları Terminali’ nden Medine-i Münevvere’ ye hareket etti. 5 gün Medine-i Münevvere, 19 gün Mekke-i Mükerreme olmak üzere, Kutsal Topraklarda 24 gün kalacak olan umreciler 13 Mayıs’ ta Cidde Havaalanı’ndan Batman’a dönüş yapacak.
İl Müftü Yardımcısı Ahmet DURAN’ ın yaptığı dua ile Kutsal Topraklara uğurlanan umrecilerde sevinç hali ve duygusal anlar yaşandığı görüldü.