19.12.2016

Eller Şehitlerimiz İçin Dua’ya Kaldırıldı

İl Müftülüğümüzce Şehitlerimiz ve Halep’teki Müslüman kardeşlerimiz için  “Dua’ya Davet”  sloganıyla gerçekleştirilen program Kudret Camisinde gerçekleştirildi.

Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen dua programına Batman Valimiz Sayın Ahmet DENİZ, İl Müftümüz Turgut ERHAN, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Program, İl Müftülüğümüz mevlithanları tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’den sureler, Türkçe, Kürtçe ve Arapça okunan mevlitler, kasideler ile başladı. Ardından İstanbul’daki terör saldırısında Şehit Olan ve Suriye’de saldırı altında bulunan Halep’teki Müslüman kardeşlerimiz için İl Müftümüz Turgut ERHAN tarafından dua edildi.

İl Müftümüz ERHAN’ın irad ettiği “Her Zorlukla Beraber Bir Kolaylık Vardır” konulu hutbenin ardından program sona erdi.