14.11.2016

Şehit Kaymakam SAFİTÜRK İçin Ulu Camiinde Kur'an Okundu

Bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda Şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih SAFİTÜRK’ün ruhuna İlimiz ve İlçe Müftülükleri tarafından Kur’an okunup dualar edildi.

İlimiz Merkez Ulu Camiinde ikindi namazını müteakip düzenlenen programa Sayın Valimiz Ahmet DENİZ, Vali Yardımcımız Sedat İNCE, İl Müftümüz Turgut ERHAN, Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Hafız Şeyh Munir Abdulcevad, Gercüş Vaizimiz İbrahim Halil YAKUT, Müftü Yardımcımız Ahmet DURAN ve Ulu Camii İmam Hatibi Abdullah SAV tarafından Kur’an-ı Kerim okunda.

Kur’an-ı Kerim okuyuşlarının ardından İl Müftümüz Turgut ERHAN’ın Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih SAFİTÜRK başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları için yaptığı dua ile son buldu.

Programda katılımcılara ikramlar verildi.