02.07.2018

Kuran Kursu Öğrencileri İstanbul’a Kampa Uğurlandı

Batman’da Cami ve Kuran kurslarında eğitim gören 110 öğrenci, Diyanet Yaz Okullarında 1 ay sürecek kampa katılmak üzere İstanbul’a uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 13-15 yaş arası çocuklara yönelik başlattığı Yaz Okulları programı çerçevesinde İlimiz Merkez ve İlçelerinden 51 Kız, 59 Erkek toplamda 110 öğrenci 6 görevli rehberliğinde İstanbul’a uğurlandı.

Gruplar halinde İstanbul’a giden öğrencilerin, 1-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında,  İstanbul da ağırlanacaklarını ifade eden İl Müftümüz Turgut ERHAN, “Öğrencilerin bir ay süreyle dini bilgilerin verildiği derslerin yanı sıra kültür, sanat ve spor etkinliklerine de katılarak, İstanbul da tanışmayı arzuladıkları büyük şahsiyetlerle, özellikle de ilim, edebiyat, sanat, spor dünyasındaki şahsiyetlerle buluşma imkânı elde edecekler" dedi.