14.07.2017

Batman, 15 Temmuz Şehitlerini Dualarla Yâd Etti

İlimiz geneli tüm camilerde Cuma namazı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve dualar yapıldı.

Bu toprakları vatan kıldığımız günden beri değerlerimiz uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen tüm camilerimizde olduğu gibi Şevket Başak camiinde düzenlenen "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı" ve okunan hatm-i şeriflerin duası gerçekleştirildi.

Şevket Başak Camiinde gerçekleşen programa Batman Valisi Sayın Ahmet DENİZ, Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aydın DURMUŞ, İl Müftümüz Turgut ERHAN, Kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Müftülüğümüz personellerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti başlayan program, İl Müftümüz Turgut ERHAN’ın personellerimiz ve vatandaşlar tarafından okunan hatm-i şeriflerin ve tüm şehitlerin ruhlarına yaptığı dua ile son buldu.