30.04.2017

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

“Haydi Gençler Sabah Namazında Buluşalım” düsturuyla yapılan faaliyetler devam ediyor. İl Müftülüğümüzce tertip edilen sabah namazı gençlik buluşmaları farklı camilerde idrak edilmektedir. Gençlerin ilgi gösterdiği buluşma yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Bu buluşmada çok sayıda gencin yer almasından ötürü memnuniyetini dile getiren İl Müftümüz Turgut ERHAN; Mal ve evlat bizim için birer imtihan vesilesidir. Çocuklarımız bizim göz nurumuz, ümidimiz, istikbalimizdir. Onları imanlı ve ihlaslı yetiştirmek bizim temel görevlerimizdendir. Peygamberimiz (sav)' in yanında hep gençler yer almış, ilk zamanlar destekleyenler hep gençlik olmuştur. Gençlerimizi her türlü tehlikeden korumak ve kollamak büyüklerin en temel ve en önemli görevidir. Gençlere sahip çıkmak geleceğe sahip çıkmaktır" dedi.
Programdan sonra cemaate çorba ikram edildi.