17.04.2017

İl Müftümüz Turgut ERHAN, Vali Ahmet DENİZ ve Vali Yardımcılarına Gül Takdim Etti

Kutlu Doğumun 1446. sene-i devriyesini yaşadığımız bu günlerde, bu yıl 17 Nisan tarihlerinden başlayarak idrak edilecek olan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzce çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.
Bu kapsamda İl Müftümüz Turgut ERHAN, İl Valisi Ahmet DENİZ’i  ve vali yardımcılarını makamlarında ziyaret etti.
Bu ziyaretlerde, Vali Ahmet DENİZ’e, Vali yardımcısı Serap ÖZMEN ÇETİN’e ve Vali Yardımcısı Mekan ÇEVİREN’e gül takdiminde bulunan İl Müftümüz Turgut ERHAN ve Kutlu Doğum Komisyonu ayrıca, 20 Nisan 2017 Perşembe günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda saat 20.00’da icra edilecek olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı Kutlu Doğum Konferansı için Vali Ahmet DENİZ’e ve Yardımcılarına davetiye takdim etti. Ayrıca ilimizde icra edilecek programlar hakkında bilgilendirmede bulundu.