25.01.2017

Gercüş ve Hasankeyf İlçe Müftülerine Veda Programı

Gercüş İlçe Müftüsü Mehmet DEMİR'in Kahramanmaraş İl Vaizliğine ve Hasankeyf İlçe Müftüsü Cemalettin GEZGİÇ’in Samsun Yakakent ilçe müftülüğüne atanmalarından dolayı İl Müftülüğümüz tarafından veda programı düzenlendi.
Programa İl Müftümüz Turgut ERHAN, Müftü Yardımcımız Ahmet ATEŞ, İlçe Müftülerimiz Mahmut ERİN, Mehmet DEMİR, Cemalettin GEZGİÇ, Abdulhalık OCAKHANOĞLU, Mehmet Tahir PEKİM, İl Müftülüğümüz personeli katıldı.
Programda bir konuşma yapan İl Müftümüz ERHAN, “ Her vedada bir hüzün vardır. Önemli olan geride hayırlı, güzel hizmetler bırakmaktır. Her İki İlçe Müftümüz de, ilçelerinde göreve başladıklarından beri kadın erkek, yaşlı genç, ayırımı yapmadan, yaptıkları güzel hizmetlerle hem ilçelerimizin hem de hepimizin gönlünde güzel bir yer tuttular. Her İki Müftümüze de yaptıkları tüm hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, bundan sonraki görev yerinde daha başarılı işler yapacaklarına inanıyor ve temenni ediyorum.
Programdan sonra İl Müftümüz Turgut ERHAN, tayinleri gerçekleşen İlçe Müftüleri Mehmet DEMİR ve Cemalettin GEZGİÇ’e İlçelerinde yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Teşekkür Plaketi verdi.