05.09.2018

Hafızlık Eğitimine Sınavla Öğrenci Alımı

D U Y U R U 05.09.2018
HAFIZLIK EĞİTİMİ YAPILAN, İLİMİZ MERKEZ NECAT NASIROĞLU YATILI BÖLGE KIZ KUR’AN KURSU'NDA BOŞ KALAN KONTENJAN İÇİN ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. SINAV 24 EYLÜL 2018 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 09.00’DA NECAT NASIROĞLU KIZ KUR’AN KURSU’NDA YAPILACAKTIR. SINAVA KATILMAK İSTEYENLERİN 05-19 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA İLİMİZ MÜFTÜLÜĞÜ NECAT NASIROĞLU YATILI KIZ KUR’AN KURSU YÖNETİCİLİĞİNE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.
- SINAV SONUCU AYRICA İNTERNET SİTEMİZDE İLAN EDİLECEK OLUP AYRI BİR TEBLİĞAT YAPILMAYACAKTIR.
- SINAV SONUNDA ALINACAK TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 3 KATI SAYIDA BAŞARILI ÖĞRENCİ İLAN EDİLECEK OLUP, KONTENJAN VE ÖĞRENCİ DURUMUNA GÖRE PUAN SIRALAMASI İLE YERLEŞTİRME YAPILACAKTIR.
MÜRACAAT İÇİN GEREKLİ BELGELER
a) Dilekçe (18 yaşından küçükler için velisi tarafından verilir.)
b) Nüfus cüzdanı örneği,
c) Yurt veya pansiyonda kalabileceğine dair sağlık raporu,
d) Adli sicil kaydı ( 18 yaşından büyükler için)
e) 2 adet fotoğraf