01.01.2017

Batman’ın İlk ve Tek Erkek Hafızlık Kursu Açılışa Hazırlanıyor

İl Müftümüz Turgut ERHAN, Batman’ın ilk ve tek yeni açılacak Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

İl Müftülüğümüze bağlı dini eğitim veren kurslara bir yenisi olarak açılacak ve Erkek Hafızlık üzerine ilk ve tek olacak Muhammed Veysel Erkek Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu, öğrenci kabulüne başladı.

Kursta bir takım incelemelerde bulunmak üzere İl Müftümüz Turgut ERHAN ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette kursun öğretici ve mevcut öğrencileri ile bir araya gelen İl Müftümüz ERHAN, Hafızlık eğitiminin önemine değinen konuşmasında öğrencilere “ İlimizde Erkek Hafızlık eğitimine yönelik açılacak ilk ve tek olan bu kursta Allah’ın kelamını hıfz etmek için gayret gösterecek ve hafız olacaksınız.  İnşaallah Batman’da açılan bu modern, temiz ve güzide mekanın manevi atmosferi içinde eğitim göreceksiniz. Sizler bu kursun ilk öğrencileri olarak İnşaallah ilk hafızları olarak mezun olup belgelerinizi alacaksınız. Belgeden öte ilmiyle amil bu devlete bu vatana sadık bir nesil olarak yetişip geleceğimizin ümidi olacaksınız” Diye hitap etti.

İl Müftümüz ERHAN, “Bu güzide eğitim mekanının açılması için emeği olan, çaba ve gayret gösteren, yardım eden, destekleyen herkese teşekkür ederim.” Dedi.