28.12.2016

Batman’lı Öğrenciler Halep’li Kardeşlerini Unutmadı

Batman Fen Lisesi Öğrencileri Halep’li kardeşleri için kendi harçlıklarından kısarak topladıkları parayı Türkiye Diyanet Vakfı hesabına yatırarak makbuzu İl Müftümüz Turgut ERHAN’a teslim ettiler.

Batman Fen Lisesi yöneticileri ile öğrencilerden oluşan heyet, İl Müftümüz Turgut ERHAN’ı makamında ziyaret ederek, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyasına destek olmak adına, öğrencilerin kendi harçlıklarından topladıkları yardım paralarını kampanya bağış hesabına yatırarak dekontu teslim ettiler.

Türkiye Diyanet Vakfı adına dekontu teslim alan İl Müftümüz Turgut ERHAN, “Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek olmak ve bu insanlık dramına dur diyebilmek adına yaptığınız bu bağış takdire şayandır. Bu anlamlı davranışınız için öncelikle sizi ve öğretmenlerinizi tebrik ederim.” Dedi.