Batman Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamına gelen kurban, birçok güzelliği ve manayı içerisinde barındırması bakımından da önemlidir. Kurban olur insan, kestiği/kestirdiği kurbanlar ile. Ulaşır takvası ve niyeti ameliyle beraber.
Detay

Batman valiliğimizin himayelerinde "Davet Dili" konulu sempozyum yapmayı hedeflemekteyiz. Konuyla ilgili uzmanları, örnek çalışma ve önerileri içeren tebliğleri ve bildiri özet başvurusunda bulunmaya davet ediyoruz.
Detay

İl Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen "Duygu ve Zihin Kontrolü" konulu konferansta, duygu, düşünce ve teknoloji bağımlılığının madde bağımlılığı gibi tehlikeli olduğuna dikkat çekildi.
Detay

Batman Müftüsü Turgut ERHAN, Üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Batman Müftüsü Turgut ERHAN, “Gençlik” konulu konferans verdi.
Detay

Hiç şüpesiz her insan ölecektir. Ölen insanların yakınlarına karşı yapmamız gereken bazı görevler vardır. Bunlardan birisi de taziyede bulunmaktır. Taziye, ölünün yakınlarının üzüntüsünü paylaşmak, onları teselli edici, rahatlatıcı söz söylemektir.
Detay

Müftülüğümüz bünyesinde eğitim ve öğretime bu yıl başlayan H.A.Halim Alpnar ve Tilmerç Toki 4-6 Yaş Kur’an Kursunda okuyan miniklerimize, Kur'an okumaya geçtikleri için taçlandırılarak ilk dönem karneleri İl Müftümüz Turgut ERHAN tarafından verildi.